воскресенье, 31 августа 2008 г.

Trackmania Nations / Мировая Trackmania

0 коммент.

Trackmania Nations / Світова Trackmania



Дата виходу: 2006 рік
Жанр: Action, Racing, Online Arcade
Іздатель/разработчик: Deep Silver / Nadeo

Серія акробатичних аркадных гонок від компанії Nadeo, ще в момент появи в Мережі першої демонстраційної версії, викликала найсприятливішу реакцію аудиторії. Виявилось, що додавання всіляких штучних перешкод, різких поворотів і безумнейших рамп, укупі із скаженими швидкостями, присмачене дуже симпатичною графікою може послужити поштовхом для народження нового хіта.

TrackMania Nations - спеціально розроблена гра, що базується на модифікованому движку TrackMania Sunrise, з абсолютно новими трасами і машинами, орієнтована на розрахований на багато користувачів режим. Що важливо, ТМ Nations поширюється безкоштовно, досить викачати 278-мегабайтный клієнт. За реєстрацію і участь в заїздах також платити не треба. 21 лютого 2006 року, за підтримки компанії "Буку", що видає ігри даної серії на території СНД, був запущений офіційний російський сервер www.trackmania.ruна якому постійно присутня вельми солідна кількість гравців - поодинці їздити точно не припаде. А по всьому світу функціонує близько напівтисячі серверів, на значній кількості з яких завжди є ті, що бажають позмагатися. Загальна кількість гравців в онлайн на момент написання статті складала три тисячі чоловік, а судячи по інформації на форумах, кількість гравців часто досягає семи тисяч. Проблем із з'єднанням не спостерігалося, витрата трафіку дуже помірна, деякі громадяни примудряються показувати відмінні результати навіть на модемному з'єднанні. ixbt.com



Системні вимоги
Процесор Мінімальний: Intel Pentium 3 800 Мгц або AMD Athlon 800 Мгц
Що рекомендується: Intel Pentium 4 2 Ггц або AMD Athlon XP 2000+
Пам'ять Мінімальний об'єм: 256 МБ
Об'єм, що рекомендується: 512 МБ
Відеокарта Мінімально: з 64 МБ пам'яті
Рекомендується: з 128 МБ пам'яті
CD/DVD Мінімально: 8x CD-ROM
Рекомендується: 16x CD/DVD-ROM
HDD Для установки гри: 365 VБ
Для роботи гри: 500 МБ
ОС Windows 98SE, Me, 2000 або XP SP1 і DIRECTX 9.0с.
Необхідне з'єднання з Інтернет!

з.ы.
Ну що можна сказати про трекмании тим хто не грав? Ви просто зобов'язані спробувати на смак онайлн режим, на жаль на ладдер пускають лише зі свіжою версією гри, тобишь Trackmania United.